Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Web Testing options !

    OptionMaster,provjeri mailbox.Paket je stigao!:).Nemrem vjerovati da je goog ostavio u prašini cocu i pepsi,boeing...zbilja nerealno!A sada na čitanje i pregledavanje..ne znam od kuda krenuti...ipak prvo na video i magazin za zagrijavanje,a za poslasticu na kraju ću ostaviti Understanding Wall Street...mljac!:)Hvala puno!

    avatar

    29.12.2005. (13:14)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Bas mi je drago da je sve stiglo OK! Necu sad tu na sva zvona ali eto ispunih obecanje od prije 7-8 mjeseci (mislim da sam natuknuo u nekom komentaru) da ce Hard Kapitalizam skromno nagraditi najvjernijeg citatelja/icu ove godine - a to si bez sumnje bio ti- koji si mi sad ujedno i jedini svjedok da sam obecanje i ispunio! Mozda neko sumnja i misli da smo u "dogovoru" ali ti i ja znamo istinu! Nadam se da ce ti malo prekratiti vrijeme i da ces naci zanimljivih clanaka i poglavlja! Hvala na pracenju i Sretna ti Nova Godina!

    avatar

    29.12.2005. (13:41)    -   -   -   -  

  • KREATOR STVARNOSTI

    I ja sam tvrdi kapitalist. Bez milosti učinio bih sve da jadni izbezumljeni ljudi shvate da bogatstvo nose u glavi, u mislima. Nažalost nisu svi tako "tvrdi" kao ja. Pogledaj ovaj blog: kreatorsna.blog.hr ...isplati se

    avatar

    29.12.2005. (19:16)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Google je nedvojbeno trenutno precijenjen*, to sam napisao negdje 30tak puta u proteklih 2mj., cak sam i prije pisanja ovog komentara pogledao da to vec negdje medju ovim komentarima nisam vec napisao. :) Tj. ne bi koristio rijec precijenjen, vec "kreditiran povjerenjem", cilj svakog tradera je reagirati prije drugih, pa su, ocito, svi izreagirali kao da ce google za godinu dana sigurno biti iznad 500, te ga pokupovali sto je podiglo cijenu. Ali da bi goog bio 500, netko ga mora htjeti kupiti za 500, iako, imho, na dugorocnom periodu ni to nije pogresna investicija, ako ne bude znacajnih i temeljitih promjena, sto realno ne vjerujem, goog tj. ono cime se goog bavi je posao buducnosti.

    avatar

    30.12.2005. (01:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...